Bódvalenke.eu english

Megnyertük a Sozialmarie közönségszavazását!

2014. 02. 18.  

Kedves Barátaink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a segítségetekkel és támogatásotokkal elnyertük a 2014-es Sozialmarie pályázat közönségdíját. Méghozzá nem is akárhogy: utcahosszal előztük szavazók számában a többi projektet.

Furcsa verseny ez, hiszen minden pályázó remek dolgokat csinál, így szeretnénk most is hangsúlyozni, hogy a többi pályázó, mint például a második helyen végzett Hahó, én is itt vagyok! (óvodai intenzív ellátás kirekesztés nélkül) program egészen fantasztikus munkát végez és reméljük, hogy sikerül megfelelő forrásokat találniuk ebben a nehéz világban a további sikeres működéshez.

A közönségdíj csak dicsőség és publicitás: pénzjutalom nem jár vele. Segít ugyanakkor közelebb kerülni a pályázat megnyeréséhez, ami komolyabb összegű támogatást adna programunknak.

Mégegyszer köszönjük annak a majd' kétezer embernek, aki ránkszavazott, aki megosztotta a szavazás lehetőségét barátaival: a mi új barátainkkal.

Íme a helyezettek: 

1: Bódvalenke - Freskófalu, 1829 szavazat

2: Hahó, én is itt vagyok!, 1312 szavazat

3: Tavaszi tábor 2014, 873 szavazat

4: Budapest Bike Maffia, 867 szavazat

5: Fenntartható szalmabála építészettel a szociálisan rászorulóknak, 344 szavazat

A további helyezések angol nyelven ITT találhatók.

 

Köszönjük nektek!Vissza a cikkekhez
További tartalmak

Ünnepeljük együtt a karácsonyt - legyünk bármilyen messze is!
2013. 12. 04.

Kedves barátaink, támogatóink!

Izgalmas évet zárunk, új festmények díszítik falainkat, többször is állt színpad a faluban, új emberek állhattak munkába az év vége felé, mégis, messze még a megnyugvás. Talán egy kicsit több tüzifa jut idén, de még mindig csak egy szobába. Talán kicsit több étel jut, de hónap végén így is csak a vakaró marad.

Tovább

Idén is Sárkányünnep!
2013. 06. 19.
Július 5-én, 6-án és 7-én ismét összegyűlünk, hogy együnk, igyunk, táncoljunk, kiránduljuk, jól érezzük magunkat Bódvalenkén, a Freskófaluban!
Tovább


NEMZETKÖZI ROMANAP 2013. április 5.
2013. 03. 19.
Balog Zoltán miniszter, Emberi Erőforrások Minisztériuma és Andor László EU-biztos, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős tagja 2013. április 5-én Bódvalenkére, a Freskófaluba látogat, hogy ott ünnepelje a nemzetközi romanapot.
Tovább

Emlékezés a cigány sorozatgyilkosság áldozataira
2012. 02. 23.
Február 23-án Bódvalenke is megemlékezett - számtalan más településsel egyetemben - a cigányok sérelmére 2008-2009-ben elkövetett sorozatgyilkosság áldozatairól.
Váradi Gábor A kislétai áldozatok emlékére című freskója előtt az asszonykórus hallgatókat (sirató dal) énekelt, mécsesek gyúltak, s közös imánk a Világ végezetéig őrzi az ártatlanul meggyilkoltak emlékét.
Tovább